KAZALIŠTE

Tonček i Barbara

8. i 15.10.2022. | 10:30 sati

Predstava za djecu TONČEK I BARBARA puna je pjesme, plesa, neobičnih instrumenata i akcije u selu Zlomislići, a govori o vršnjačkom nasilju. Ako želite čuti kako uživo zvuči drombulja - dođite. Ako želite znati kako voljeti i prihvaćati druge i drugačije - još više dođite.

O predstavi:

Tonček voli gađati vrapce. Barbara obožava životinje. Tonček voli skakati po lokvama. Barbara se ne voli prljati. Barbara ne zna razgovarati sa žabama. Tonček ne zna plesati ples iz Fortnitea. Barbara se boji mraka. Tonček ne voli biti jedino dijete u selu. Barbara ne voli selo.

A kad se Barbari izgubi maca u tim Zlomislićima u kojima joj se ništa ne sviđa, naletjet će na Tončeka i oni će jedno drugo poučavati kako se: penje po drvetu, dopisuje na mobitel, preskače potok, voli životinje. I, najvažnije, kako prihvaćati druge i drugačije.

U predstavi igraju Anica Kontić i Ivan Simon, a režiju potpisuje Nika Bokić, dok su za tekst zaslužne Sara Stanić i Kristina Kegljen.

Cijena ulaznice: 40kn

Rezervacije ulaznica: fakinteatar@gmail.com

Četvrtak, 8. 4. 2021.

6gta | Čitanje NJE |

08.4.2020. u 18 sati

Karlovačke ženske snage, Petra Cicvarić, glumica i spisateljica i Ana Maria Štefanac, glumica i radijska voditeljica, dio su mreže suradnica iz struke koje od samog početka podržavaju projekt i koja je svakim danom veća.