RAZGOVOR

ISKRA collective x Urania: Kolektivne tendencije/Ruralne realnosti

4.7.2024 | 19 sati

ISKRA collective je multidisciplinarni i internacionalni kolektiv mladih profesionalaca i entuzijasta, koji pronalaze veliki značaj u samostalnom izražavanju, međugeneracijskom dijalogu i dijele zajedničke afinitete prema temama održivosti, tradicije, inovacije, ruralnosti, urbanosti, lokalnog, globalnog, specifičnosti i univerzalnosti.

U četvrtak, 4. srpnja u 19h sati u Uraniji - prostoru kreacije, održat će predavanje na temu “Kolektivne tendencije/Ruralne realnosti” na kojem će na zanimiljiv, sažet i stručan način preslikati život u Pokupskom. Predavanje će biti interaktivnog karaktera gdje će posjetitelji dobiti ISKRA Putovnicu u kojoj će odabrati mikrolokaciju te odgovoriti na pitanja koja se tiču njihovog vlastitog promišljanja o identitetu mjesta, baštini i tradiciji s kojima ostvaruju posebnu povezanost, kao što i Iskra ostvaruje s Pokupskim.

Otvaranjem dijaloga omogućuje se razmjena znanja koja je i okosnica samog kolektiva čiju energiju i kreativnost žele podijeliti s posjetiteljima i prikazati jedinstvene priče i identitete tradicionalnog i održivog načina života.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom jedinstvenom predavanju i putovanju koje će obogatiti vaš kulturni i kreativni izričaj. Broj mjesta je ograničen pa vas molimo da rezervirate svoje mjesto ovdje.