KAZALIŠTE

8. Plan za bijeg | Songs to say goodbye

13.11.2021. | 21 sat

“Songs to say goodbye” premijerna je izvedba recitala u kojem se publici predstavlja kantautorski opus pretežno američkog podneblja, engleskog govornog područja iz vremena kada su se pjesmama pričale priče o ljudskim sudbinama i okolnostima koje su ih oblikovale. Ivan Colarić pjesmama modernih kantautora kao što su Bob Dylan, Joan Baez, John Prine i drugi, također priča priču o vremenu koje polako blijedi. Pričom o riječima čija važnost u našem kaotičnom svijetu gubi svoju snagu, samo naoko, Ivan Colarić spaja autore, američku poeziju i svoj vlastiti život u medjusobnu korelaciju. Songs to say goodbye je koncert i intiman susret bez ijednog rekvizita.

Izvodi: Ivan Colarić
Ton: Dino Brazzoduro
Svjetlo: Sara Bundalo

Umjetnička voditeljica Plana za bijeg: Pavlica Bajsić
Producentica: Katarina Grgić
Produkcija: RadioTeatar i Multimedijalna koliba u suradnji s Teatrom Exit i Teatrom VeRRdi uz podršku Grada Zagreba, Zaklade Kultura nova i Ministarstva kulture i medija RH

Kontakt: radioteatar@gmail.com, Katarina Grgić 091-9248 809

Ulaznice možete kupiti putem linka.

Četvrtak, 8. 4. 2021.

6gta | Čitanje NJE |

08.4.2020. u 18 sati

Karlovačke ženske snage, Petra Cicvarić, glumica i spisateljica i Ana Maria Štefanac, glumica i radijska voditeljica, dio su mreže suradnica iz struke koje od samog početka podržavaju projekt i koja je svakim danom veća.