KAZALIŠTE

Tejp

16.2.2022. | 21 sat

Predstava Tejp u izvedbi Filipa Riđičkog, Matije Čigira i Sare Stanić, a u režiji Kristine Grubiše psihološka je igra između troje prijatelja koja progovara o traumatičnom iskustvu iz prošlosti i različitim percepcijama tog događaja zbog čega se njihovo prijateljstvo dovodi u pitanje.

Predstava je nastala u produkciji Putujućeg kazališta - PUK, a sufinancirana je sredstvima Grada Zagreba. Autor dramskog teksta je Stephen Belber.

Izvode: Filip Riđički, Matija Čigir, Sara Stanić
Redateljica: Kristina Grubiša
Autor teksta: Stephen Belber
Autor zvučnog materijala: Nikola Krgović
Suradnica za scenski pokret: Viktoria Bubalo
Snimatelj i montažer trailera: Luka Jazić
Producentica: Hana Zrnčić Dim
Produkcija: PUK – Putujuće kazalište

Ulaz je moguć jedino uz prethodnu rezervaciju na e-mail: predstava.tejp@gmail.com, s navedenim subjectom e-maila "Rezervacija: Tejp" radi ograničenog broja mjesta u publici.

Rezervirane ulaznice podižu se pola sata prije predstave na dan izvedbe po cijeni od 50 kn za studente i umirovljenike, dok je 70 kn za sve ostale gledatelje predstave. 

Za ulazak na predstavu obavezna je COVID potvrda, potvrda o oporavku od bolesti u posljednjih 6 mjeseci uz jednu dozu cjepiva ili negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili antigenski (RAT) test (ne stariji od 48 sati).

Četvrtak, 8. 4. 2021.

6gta | Čitanje NJE |

08.4.2020. u 18 sati

Karlovačke ženske snage, Petra Cicvarić, glumica i spisateljica i Ana Maria Štefanac, glumica i radijska voditeljica, dio su mreže suradnica iz struke koje od samog početka podržavaju projekt i koja je svakim danom veća.