GLAZBA

[ODGOĐENO DO DALJNJEG] High on Music Sessions: Cura i Dečko

Zbog iznenadnih okolnosti koncert planiran za nedjelju, 18.10., odgađa se do daljnjeg.  

Pratite nas za najavu novog termina koncerta!

-------

Link za live stream dolazi uskoro ovdje!

Cura i Dečko su glazbeno-zaljubljeni par, uživo stvaraju u elektro-bajkovitom eksperimentu, prožetom plesnim melodijama, sintevima i loopovima. Počeli su prije 4 godine, konstantno transformirajući svoj zvuk u plesnu utopiu, punu ljubavi, tijela i smijeha.

Objavljuju sporadično, no često streamaju, za njima je EP "Cura i Dečko Idu na Vikend", i 24-sata improvizirane glazbe - Jamuary 2020. Članovi su improvizacijskih kolektiva "Tu za To" i "Nomad Jam". Njihov bi se zvuk dao opisati raznolikim kao što su i oni sami: cura pjeva sa srcem u grlu, a dečko svira sav svijet oko sebe.

Više o bend možete saznati ovdje: Cura i Dečko.

Koncert će uživo moći sa svojih balkona i prozora poslušati svi u susjedstvu, a šira publika koncert možete pratiti putem live stream linka na Urania.hr, platformi Rplus i portalu Ravno do Dna!

Koncert je prvenstveno online događaj i kao takav je besplatan je za gledanje i slušanje. No! Osigurali smo do 30 mjesta za posjetitelje koncerta, prema epidemiološkim mjerama (ovisno o prostoru održavanja). U slučaju lošeg vremena, koncert se seli s krova u dvoranu Urania - prostora kreacije.

Obzirom na trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom virusa COVID-19 i na donesene mjere radi suzbijanja širenja virusa, a zbog kojih su mnogi izvođači, umjetnici i glazbenici onemogućeni raditi i zarađivati, ovim putem želimo istaknuti da glazbenici primaju donacije koju možete napraviti na ulazu. Preporučena donacija je 30kn.

High on Music Sessions podržavaju AudioPro te medijski prate Journal.hr, Grazia.hr, R+ i Ravno do Dna.