IZLOŽBA

Trending #hgss70 - izložba tweetova Hrvatske gorske službe spašavanja

19. - 25.9.2020., 11-13 sati & 15 - 20 sati

„Dragi turisti, mi smo jako pristupačni ljudi, no zaista ne želite naše društvo dok ste na odmoru“, ovo je samo jedna od HGSS objava kojima su htjeli na pozitivan i šaljiv način upozoriti da u prirodi obavezno pazite na sebe i na druge.

Povodom 70. obljetnice osnutka Hrvatske gorske službe spašavanja, na izložbi „Trending #HGSS70“, HGSS predstavit će svoje najkreativnije trenutke s društvene mreže Twitter, na koje ste najbolje reagirali, koje ste najviše dijelili i komentirali.

KADA?

Od subote 19. do petka 25. rujna, svaki dan od 11:00 do 20:00 sati.

GDJE?

Uranija – prostor kreacije, Trg Eugena Kvaternika 3/3, Zagreb

Dođite na izložbu, nasmijte se od srca, okinite par fotografija (barem smo sigurni da nije s ruba litice) i upoznajte neke od HGSS spašavatelja i spašavateljica koji svoje živote svakodnevno posvećuju pomaganju drugima!

Naziv izložbe „Trending #HGSS70“ proizlazi iz uobičajenih dijelova Twitterovog sučelja. Trending opcija pokazuje teme koje su aktualne u realnom vremenu, odnosno one o kojima su korisnici najviše pisali. Drugi dio naziva, #HGSS70, službeni je nazivnik i „hešteg“ kampanje povodom cjelogodišnje proslave sedmog desetljeća rada i postojanja Hrvatske gorske službe spašavanja, pod kojim i građani mogu čestitati ovu veliku obljetnicu spašavateljicama i spašavateljima ili se, uz sliku, prisjetiti nekih vlastitih dogodovština koje uključuju HGSS.