IZLOŽBA

Unaesthetik Pop Up

6.7.2021. | 17 - 20 sati

Ručna dekonstrukcija pletiva kao osnovna nit vodilja i dalje je glavna inspiracija prilikom kreiranja svakog novog unikatnog komada koji stvaraju cjeline koje se mogu nazvati kolekcijama.

Upravo zbog toga s velikim zadovoljstvom najavljujemo kako za sljedeću pop up izložbu u utorak 06.07. od 17:00 sati Urania - prostor kreacije ugošćuje unaesthetik.

Sa željom da se što više odmakne od zamorne uniformiranosti, unaesthetik stvara komade koji ne poznaju granice spola, trenda ni sezone već meko omataju siluetu beskonačnim mogućnostima stiliziranja. Kako je u izradu svakog komada utrošeno i po nekoliko dana ručnog rada, unaesthetik u potpunosti prati slow fashion koncept. 

Prijezir prema etiketama bilo koje vrste rezultira potpunim odsustvom istih, a svaki se komad, kada je to moguće, personalizira ručno izvezenim inicijalima budućeg vlasnika.

Ulaz je slobodan, no broj posjetitelja je ograničen obzirom na epidemiološke mjere na snazi. Ljubazno molimo posjetitelje da se pridržavaju epidemioloških mjera.